Taustaa ja yhteystiedot

0saves

Mistä tässä blogissa on oikein kysymys?

Tätä blogia pidän minä. Nimeni on Janne, olen intohimoinen ruoan ja makujen ystävä.

Minä hankin ja kasvatan, kokkaan ja ruokailen, teen alusta ja tuunaan muiden juttuja. Lisäksi minulla on vahvoja mielipiteitä ruokapolitiikasta ja siitä, miten Suomessa syötäisiin paremmin – monestakin näkökulmasta.

Tarkoituksenani on jakaa niitä lukuisia kokemuksia ja taitoja, joita olen keräillyt jo 80-luvun puolivälistä lähtien. Taustalla on oma intohimoinen kiinnostukseni ruokaan ja erityisesti erilaisiin makuihin.  En ole minkään erityisen tyylin suosija, innostun yleensä jostain teemasta, jota sitten seuraan niin pitkälle kuin hyvälle tuntuu. Olen käynyt ruokani kanssa läpi ainakin, suomalaisen, tanskalaisen, italialaisen, espanjalaisen, kiinalaisen, intialaisen, libanonilaisen, perinneruoka-, laihdutusruoka- kasvisruoka- ja cucina povera -keittiön, sekä molekyyligastronomian, slow foodin ja lukuisia erikoisuuksia kilpikonnasta kirahviin. Lisäksi hifistelen pysyvästi mm. kahvia ja chiliä.

Perusideana on uusien makujen ja makuyhdistelmien etsiminen ja niiden käyttäminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen tämän asian kanssa oman tieni kulkija, mutta otan silti vastaan kaiken rakentavan palautteen ja ehdotukset. Mielelläni otan vastaan myös vinkkejä siitä, missä pitäisi vierailla tai mitä pitäisi kokeilla.

Blogaajayhteistyötä?

Teen yhteistyötä mielelläni niiden kanssa, jotka sitä haluavat tehdä. En kuitenkaan koskaan lupaa kirjoittaa “annettuja asioita” enkä aina edes positiivista arviota. Tyylini on kuitenkin kiltti, ja ymmärrän  makuasioiden eron.

Yhteystietoni löytyvät täältä.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Nooh? Kuitenkin tekee mieli kommentoida... Anna mennä vaan!