Tästä tämä alkaa – onko maut on vai off?

0saves

Pitkällisen mietinnän ja lykkäämisen jälkeen tämä on nyt totta. Ensimmäinen ruokablogini näkee päivänvalon.

Tarkoituksenani on jakaa niitä lukuisia kokemuksia ja taitoja, joita olen keräillyt jo 80-luvun puolivälistä lähtien. Taustalla on oma intohimoinen kiinnostukseni ruokaan ja erityisesti erilaisiin makuihin.  En ole minkään erityisen tyylin suosija, innostun yleensä jostain teemasta, jota sitten seuraan niin pitkälle kuin hyvälle tuntuu. Olen käynyt ruokani kanssa läpi ainakin, suomalaisen, tanskalaisen, italialaisen, espanjalaisen, kiinalaisen, intialaisen, libanonilaisen, perinneruoka-, laihdutusruoka- kasvisruoka- ja cucina povera -keittiön, sekä molekyyligastronomian, slow foodin ja lukuisia erikoisuuksia kilpikonnasta kirahviin. Lisäksi hifistelen pysyvästi mm. kahvia ja chiliä.

Perusideana on uusien makujen ja makuyhdistelmien etsiminen ja niiden käyttäminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Yritän tehdä tästä blogista itselleni ja lukijoille mahdollisimman helpon kymmenen vuoden blogaajakokemukseni pohjalta. Ei turhaa stressiä vaan kokemusten jakamista silloin kun hyvältä tuntuu.

Olen tämän asian kanssa oman tieni kulkija, mutta otan silti vastaan kaiken rakentavan palautteen ja ehdotukset. Mielelläni otan vastaa myös vinkkejä siitä, missä pitäisi vierailla tai mitä pitäisi kokeilla.

Sanovat, että ruokablogaajille tehdään kaikenlaisia yhteistyötarjouksia. Saa niitä minullekin tehdä, jos on valmis ottamaan vastaan myös kriittisen palautteen.

Nyt ei muuta kuin odottamaan ensimmäistä oikeaa blogausta!

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Nooh? Kuitenkin tekee mieli kommentoida... Anna mennä vaan!